بازدید تیم پایش عملکرد مالی و بودجه وزارت بهداشت از دانشکده پرستاری و مامایی قاین

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی قاین ، چهارشنبه مورخه 24 خرداد ماه 1401 مهندس ربانی مدیر بودجه معاونت آموزشی وزارت بهداشت به همراه دکتر دهقانی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دکتر رئیسون معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و گروه همراه از بخش های مختلف دانشکده پرستاری و مامایی قاین به منظور پایش و ارزیابی عملکرد مالی و بودجه ای بازدید نمودند.

در این بازدید که کارشناسان مالی و بودجه وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و شبکه بهداشت و درمان  شهرستان قاینات نیز حضور داشتند. ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده پرستاری قاین کمبودهای مالی را در خصوص بخش‌ها و پروژه‌های نیمه تمام دانشکده مورد پایش و ارزیابی قرار دادند.

منبع:
دانشکده پرستاری و مامایی قاین
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/03/25
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت